Rik Melissant

Agenda

augustus 2023

Orgelconcert Stuttgart (Duitsland)

Orgelconcert in de ”Internationaler Orgelsommer” in de Stiftskirche te Stuttgart (Duitsland). Met muziek van Franz Liszt, César Franck (Fantaisie en La), Olivier Messiaen en Marcel Dupré (Deuxième Symphonie, Op. 26).

Orgelconcert Rotterdam

Orgelconcert in de Grote of St. Laurenskerk te Rotterdam. Dit betreft een van de laatste orgelconcerten waarin het orgel te horen is i.v.m. de grote restauratie van ca. 2024-2026.
Op het programma muziek van Marcel Dupré (Op. 7/1), Jean Roger-Ducasse (Pastorale) en Louis Vierne (deel IV, V en VI uit Symphonie I, Op. 14)

september 2023

Orgelconcert Haarlem

Orgelconcert in de Grote of St. Bavokerk te Haarlem. Met muziek van Franz Liszt (B.A.C.H.), César Franck, Johann Sebastian Bach (BWV 526), Jehan Alain (Deuxième Fantaisie) en Max Reger.

november 2023

Koorconcert Sommelsdijk

Koorconcert in de Rehobôthkerk te Sommelsdijk.

Orgelconcert Sommelsdijk

Orgelconcert in de Rehobôthkerk te Sommelsdijk. ”Afscheidsconcert” na jaren organistschap in de Rehobôthkerk.

December 2023

Orgelconcert Luxembourg (Luxemburg)

Orgelconcert (Audition d’Orgue) in de Cathedrale de Notre-Dame te Luxembourg (Luxemburg). Met muziek van Johann Sebastian Bach, Jean Roger-Ducasse (Pastorale) en Marcel Dupré (Variations sur un Noël, Op. 20).

maart 2024

Concert Vlissingen

Scratch Messiah van Georg Friedrich Händel in de Grote of St. Jacobskerk te Vlissingen onder leiding van dirigent Jules van Hessen.

augustus 2024

Orgelconcert Rhenen

Orgelconcert in de Cunerakerk te Rhenen.

Orgelconcert Panningen

Orgelconcert in het Missiehuis (klooster) te Panningen.

Orgelconcert Anykščiai (Litouwen)

Orgelconcert in de serie ”St. Matthew’s International Organ Festival 2024” in de St. Matthew’s Church te Anykščiai (Litouwen). 

nl_NLNL